Sakaryaspor’un 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşmaya tüm şehri davet eden Başkan Alemdar, “Evimizde TFF 1. Lig’deki son maçımıza çıkıyoruz. Sakaryaspor - Tuzlaspor müsabakasına, bu şehri seven, Sakaryasporluyum diyen, yeşil-siyahlı formaya gönül veren tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, şehrimizin takımının yanında olmaya çağırıyorum. Haydi Sakarya. Süper Lig için hep birlikte şampiyonluğa” dedi.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, Sakaryaspor’un Tuzlaspor ile oynayacağı karşılaşma öncesi sosyal medya hesabından taraftarlara çağrıda bulundu. 5 Mayıs Pazar günü saat 16.00’da Sakarya Atatürk Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma için tüm vatandaşları stadyuma davet eden Alemdar, ‘Süper Lig için hep birlikte şampiyonluğa’ mesajını paylaştı.

Aile'den aileye bu ay 4 milyar TL ödenecek Aile'den aileye bu ay 4 milyar TL ödenecek

ALEMDAR’DAN TARAFTARA ÇAĞRI

Kısa sürede çok sayıda beğeni alan paylaşımında Alemdar, “Yarın saat 16.00’da Sakarya Atatürk Stadyumu’ndayız. Evimizde TFF 1. Lig’deki son maçımıza çıkıyoruz. Sakaryaspor - Tuzlaspor müsabakasına, bu şehri seven, Sakaryasporluyum diyen, yeşil-siyahlı formaya gönül veren tüm hemşehrilerimizi davet ediyor, şehrimizin takımının yanında olmaya çağırıyorum. Haydi Sakarya. Süper Lig için hep birlikte şampiyonluğa” ifadelerini kullandı.