Başkan Başdeğirmen: “Bu Başarı Hepimizin Eseri”

Isparta Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında belediye personeli için özel bir yemek programı düzenledi. Programa Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen de katıldı.

Yemek sırasında, Başkan Başdeğirmen’in göreve geldiği günden bu yana hayata geçirilen projeleri içeren özel bir video gösterimi yapıldı. Videoda altyapı çalışmalarından sosyal projelere, çevre düzenlemelerinden kültürel yatırımlara kadar birçok önemli hizmet yer aldı.

Haber32 mikrofonlarına konuşan belediye personelleri, videoyu izledikten sonra duygulandıklarını ifade ederek, “Bu kadar çalışmanın yapıldığına biz bile inanamadık. Ama her birimiz bu projelerin bir parçasıyız. Başkanımızın liderliğinde bu eserlere hizmet etmekten gurur duyuyoruz.” dediler.

Bir Zamanlar Gürül Gürül Akıyordu!
Bir Zamanlar Gürül Gürül Akıyordu!
İçeriği Görüntüle

Başkan Şükrü Başdeğirmen ise programda yaptığı konuşmada tüm personele teşekkür ederek şunları söyledi:
“Bugün izlediğimiz video, aslında hepimizin ortak emeğinin bir özeti. Her projenin arkasında sizlerin alın teri, gayreti ve özverisi var. Isparta’mız için gece gündüz demeden çalışan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu başarı hepimizin eseri.”

Program, birlik ve beraberlik mesajlarının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Muhabir: Afşin Topçu