Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Matbaalar Caddesi ve Kültür Sitesi ziyaretinde esnafa hayırlı işler, bol kazançlar dileklerini iletti. Başkan Başdeğirmen’in hizmetlerinden memnun olduklarını ifade eden esnaf, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimlerinde Başkan Başdeğirmen’i desteklerini belirterek, başarılar diledi. Başkan Başdeğirmen’e esnaf ziyaretinde AK Parti Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer de eşlik etti.

“Yolumuza devam başkanım” diyen esnaf, “Oyumuz bu seçimde de size. Bu sokağa çok gelen oldu ancak sizin geldiğinizdeki gibi bu kadar sokağa dökülen olmadı. Arkanızdayız başkanım. Gönlümüz sizinle. Hizmetleriniz için teşekkür ederiz. Çarşımız çok güzel oldu, iyi ki varsınız, iyi ki başkanımızsınız. İnsanlara değer veren ve insanların yanında olan bir başkanımız var. Siz olduğunuz müddetçe sizin yanınızdayız” diye konuştu.

SDÜ Genel Sekreteri Değişti SDÜ Genel Sekreteri Değişti

Bir vatandaş Antalya’da yaşadığını ancak Başkan Başdeğirmen’e yerel seçimlerde oy vermek için 31 Mart’ta Isparta’ya tekrar geleceğini belirtirken, vatandaşlar, “Hazırız, kararlıyız dediniz, sonuna kadar sizinleyiz. Sizi çok seviyoruz. Vatan için, millet için canla, başla çalışana bakın bir de vaat verenlere bakın. Vaatle bu iş olmaz” görüşlerinde bulundular.

Başkan Başdeğirmen’in Fatih Mahallesi’ne büyük hizmetler kazandırdığını ifade den bir vatandaş ise “Allah razı olsun. Geçmiş dönemde Fatih Mahallemize bir çivi çakılmamıştı. Daima arkanızdayız” derken Başkan Başdeğirmen, “İnşallah desteklerinizle yolumuza devam edelim. Hep beraber güzel hizmetlerde bulunalım. Allah razı olsun, iyi dilekleriniz ve sözleriniz için çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Belediye Bülten