Isparta Yeşilay Şubesi tarafından hayata geçirilen “Kalpten Kalbe Bağımlılıkla Mücadele” sloganı ile öğrencilerin tütün ve teknoloji bağımlısı ebeveynlerine mektupla seslendikleri "Beni dinler misiniz?” projesi kapanış programı gerçekleştirildi.

Isparta Belediyesi Kültür Merkezinde düzenlenen programa katılan Vali Aydın Baruş, program öncesi Şehit Polis Mehmet Karacatilki Bilim ve Sanat Merkezi (BİLSEM) öğrencileri tarafından yapılan resim çalışmalarını inceleyerek, sunulan mini konseri dinledi.

Isparta Yeşilay Şubesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Isparta Belediyesi iş birliğinde başlatılan proje kapsamında 5200 öğrenci velilerine tütün ve teknoloji bağımlığından bir önce kurtulmaları için mektup yazdı.

Sergilemeye değer bulunan mektuplar, programda katılımcılara okundu.

Başkan Kodal'dan MHP Genel Merkezi'ne Ziyaret Başkan Kodal'dan MHP Genel Merkezi'ne Ziyaret

Konuşmasında "Beni Dinler Misiniz? Projesinde emeği gecen tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür eden Vali Baruş, Yeşilay’ın öncülüğünde bağımlılıkların tümüyle el birliği ile mücadele edilmesi gerektiği mesajını verdi.

Ardından sıralama olmaksızın dereceye giren 10 öğrenciye belgeleri ve ödülleri protokol üyeleri ve Vali Aydın Baruş tarafından verildi.

Kaynak: Haber Merkezi