Motorine Bir Zam Daha: Gece Yarısı 1 Lira 40 Kuruş Artış Geliyor

Yüksek enflasyon, vergilerdeki artışlar ve küresel piyasalardaki dalgalanmalar, akaryakıt fiyatlarına bir darbe daha vuruyor. Daha sadece 24 saat önce 1 lira 38 kuruş zam yapılan motorine, bu gece yarısı bir zam daha geliyor.

İstanbul'da motorinin litresi 42,90 TL'ye çıktığı son zammın ardından, sektör kaynaklarına göre bu gece yarısı 1 lira 40 kuruşluk yeni bir zam daha gelecek. Böylece motorinin litresi 44 liraya yükselecek. Ankara'da 42,32 TL, İzmir'de ise 42,58 TL olan motorin fiyatları, yeni zamla birlikte artış trendine devam edecek.

Mazot fiyatları da tarihinde ilk kez 43 liranın üzerine çıkarak rekor kıracak. Halihazırda litre başına 41 liranın üzerinde olan mazot, 43 liranın üzerinde seyredecek.

Benzine de Zam Geliyor: Litresine 2 TL Artış Bekleniyor

Sadece motorin değil, benzine de zam geliyor. 31 Ocak 2024 tarihi itibariyle benzine litre başına 2 TL civarında zam yapılması öngörülüyor. Böylece benzinin litresi daha da pahalı hale gelecek, tüketicilerin yakıt giderleri bir kez daha artacak.

Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı Okuldan Bisiklet Ve Hoparlör Çalan Şahıslar Yakalandı

Yüksek akaryakıt fiyatları, ekonomik belirsizlik ve küresel enerji piyasasındaki dalgalanmalar, sürücülerin bütçelerini zorlayarak ekonomik dengeleri olumsuz etkilemeye devam ediyor.