Aylardır Ispartaspor kaosu devam ediyor. Her kulübe gittiğimde futbolcuların bakışlarından rahatsız oluyordum. Futbolcular canları ile mücadele ederken takımın gerçek sahibi olan Ispartalılar uyuyorlardı. Son yaptığım röportajda da futbolculardan birisi aynen şöyle söyledi: “Isparta uyuyan güzel. Uyanmaya da niyeti yok”

Kimseyi suçlamaya gerek yok. Kulübün başında olanlarda Ispartaspor’un bu hale gelmesini elbette istemezlerdi. Ama güçlerinin bu kadar olduğunu göremediler. Hepsinden Allah razı olsun.

Peki ama şimdi ne olacak? Yeşil pembeli forma yine saha ortasına mı bırakılacak? Yoksa uyuyan güzel uyanacak mı?

Şunu belirtmek isterim ki gelişmeler olumlu. Hafta sonu oynanan maça Yeşil pembeliler tam kadro sahaya çıktı. Aslanlar gibi mücadele etti. Ölüm döşeğinde olan hastaya can suyu verdi.

Tribünlerden Ispartalıya ve Ispartaspor’a hakaretler yağdığını duyduk. Sebebi de İzmir Torbalıspor seyircileri isyan etmişler. ‘Herkes den 6 yediniz, bize gelince niye böyle oldu’ diye. İşte bir memleketin diğer bir memlekette hatta; bir ilin bir ilçede düştüğü durum. Bu duruma bu memleketi kim düşürdü diye sormaya gerek yok çünkü; bu duruma bu memleketi bütün Ispartalı düşürdü. Şampiyon olup 2. lige çıkacak takım sahaya çıkamaz hale geldi. Yerel yöneticisi havlu attı, Vali zaten yoktu. Eee ya Ispartalı! Memleketi için hayırlı bir işin içinde Ispartalı hiç olmadı ki. Gelinen nokta budur kardeşim. Bu durumda da kimseyi suçlamaya gerek yok.

Sonuç olarak çözüm önemli. Umarım memleket insanı birazcık şu soğuk günlerde titrerde kendine gelir. Elindeki öz değerlerin her gün bir yenisini kaybederken biraz durur düşünür. Artık yarın neyi kaybedeceğimizi düşünmemize gerek kalmıyor nedeni ise kaybedecek bir şeyimiz yok da ondan. Ne varsa aldılar alıyorlar. Gelin şu takımı bari kaybetmeyelim. Anlı şanlı yıllarında olduğu gibi şehre bir ruh getirsin.