Geçtiğimiz yıl ürünlerini satmak için Acıpayam’a kadar taşımanın zorluklarıyla boğuşan çiftçiler, bu yıl Gölhisar Konak Mahallesi’inde, Aliya İzzetbegoviç Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi karşısında TMO’ya teslimat yapabilecek. Bu hizmet, çiftçilere zaman ve nakliye masrafından önemli ölçüde tasarruf sağlayacak.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, çiftçi dostu belediyecilik anlayışı doğrultusunda üreticileri zorlayan koşulları ortadan kaldırmayı hedeflediklerini belirterek, “TMO alımlarının Gölhisar’da yapılacak olması çiftçilerimiz için büyük kolaylık. Bu hizmetin hayata geçirilmesinde emeği olanlara teşekkür ediyorum.” dedi.
Sertbaş, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ve alımların başlayacağını belirterek, bu sürece destek veren AK Parti Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a, Ziraat Odası Başkanı Rıza Şenol’a, Sera Üreticileri Başkanı Kadir Özmil’e, muhtarlara ve TMO yetkilileri Denizli Toprak Mahsulleri Ofisi Baş Müdürü Yücel Türkanoğlu, Denizli TMO Baş Müdür Yardımcısı İsmail Küpe ile Burdur TMO Şube Müdürü Ramazan Damar’a teşekkürlerini iletti.
Gölhisar’da TMO alımlarının başlamasında emeği geçenlere çiftçiler adına teşekkür eden Sertbaş, bu hizmetin ilçedeki tarımsal üretime önemli katkı sağlayacağını vurguladı.