Cafe ve Restoran işletmek zorlu süreçleri de beraberinde getirmektedir. Müşteri memnuniyeti, siparişlerin müşteriye zamanında ulaşması, gelir gider dengesi, kârlılık analizleri gibi işletmelerin birçok probleme de çözüm üretebilmesi gerekmektedir. Bilindiği gibi Cafe ve Restoranlar rekabetin en üst seviyede yaşandığı işletme türlerindendir. İşletmelerin devamlılığını sürdürebilmesi için rakiplerinden geri kalmaması, yeniliğe ayak uydurması ve piyasada öne çıkan özelliklerinin belirgin olması gerekmektedir. En önemlisi de çağımızın pratik çözümlerine ve teknolojiye açık olması gerekmektedir.

   Teknolojiden bahsetmişken Cafe ve Restoran çözümleri için yerli ve milli imkânlarla geliştirilen uygulamalardan biri olan GastroPOSCafe ve Restoran Otomasyonuna da değinmek gerekir. Çünkü her işletmenin sahip olmayı isteyeceği özellikler bu uygulamanın bünyesinde bulunmaktadır.

GastroPOSCafe ve Restoran Otomasyonunun özellikleri ve artıları şunlardır;

Otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı Otomobilin çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı
  • Alakart/masa servisi, self servis, perakende, paket servis türlerinde hizmet veren işletmelerin ihtiyacını karşılamak için bu modüllerin her birini bünyesinde bulundurur.
  • Bilgisayar, laptop, tablet, telefon gibi her cihazda ve işletim sisteminde sorunsuz bir şekilde çalışır.
  • Fiş yazıcıları ile entegre çalışır, garsonlar işletmenin herhangi bir yerinden sipariş girdikleri zaman mutfaktan veya yazıcının bulunduğu bölümden sipariş fişi çıkar.
  • GastroPOS, bütün telefonlarla entegrasyon sağlar, garsonlar kendi telefonlarından siparişlerini girebilirler veya işletme yetkilileri kendi telefonlarından işletmelerinin işleyişini takip edebilir.
  • Trafik takibi özelliğiyle sipariş bekleyen müşterilerin bekleme süreleri takip edilir.
  • Ekran servisi özelliğiyle, mutfak personeli girilen siparişleri kendilerine tahsis edilen ekranlardan görür veya self servis müşterileri siparişlerini takip edeceği ekranlara sipariş bilgileri yansıtılır.
  • Anlık bildirim modülü ile garsonlar veya kasiyerler sipariş iade, iptal, indirim gibi işlemlerde işletme yetkililerine bildirim gider ya da yetki kısıtlamaları ile bu yetkiler kullanıcıdan kaldırılabilir.
  • Akıllı masa modülü ile masalarda bulunan QR kod aracılığı ile müşteriler garson çağırmadan sipariş verebilir.
  • Net paket uygulaması ile işletmeye özel bir web sitesi tasarlanır ve müşteriler bu siteden sepete ürün ekleyip paket servis talebinde bulunabilirler.
  • Callerid cihazlarına entegrasyon ile sabit hatlara düşen çağrılar GastroPOS’ta gözükür, kayıtlı numaraların arayan bilgileri, adres kayıtları sisteme otomatik düşer. Paket servis müşterilerinin bilgileri böylece her defasında sorulmak zorunda kalınmaz.
  • Müşteri kartı oluşturabilme özelliği ile veresiye satışı da yapılabilir veya müşterilerin alacak/borç takibi kolaylıkla yapılabilir.
  • Raporlar modülü aracılığı ile personel, ürün, günsonu, kasa hareketleri izlenebilir, günlük veya istenilen zaman dilimi filtresi ile işletme raporları incelenebilir.
  • Ürün reçete oluşturma seçeneği ile mamul ürün üretimi yapılabilir, sarf ve fire düşüldükten sonra ürün bazında kârlılık analizi yapılabilir.
  • GastroPOS’ta ön muhasebe yapılabildiği gibi isteğe göre Logo Muhasebe Programı ile entegre çalışır, böylece ileri muhasebe sistemi ihtiyaçlarına çözüm üretilir.
  • Perakende satış ihtiyaçlarına karşılamak için terazi entegrasyonu ve barkod okuyucu desteği ile hızlı satışlara imkân tanır.
  • İşletme içerisinde eğer varsa süreli oyun gibi hizmetleri de bünyesinde barındırdığı eğlence modülü ile karşılar.
  • Yazarkasa entegrasyonunu destekler, böylece tek bir platformdan bütün satış, iade, fatura işlemleri yapılabilir.

Bütün bu özellikleri ve daha fazlasıyla GastroPOSCafe ve Restoran Otomasyonu, ‘’Zirveye giden yolda, yoldaşınız’’ sloganıyla tanınan Davraz Teknoloji Ltd. Şti. tarafından Cafe ve Restoran işletmelerine hizmet vermektedir. Ayrıca 7/24 Ücretsiz çağrı merkezi ile GastroPOS, müşterilerine günün her saatinde destek vermektedir. Sizde bu ürüne sahip olmak istiyorsanız 0850 259 59 69 – 0534 520 72 56 telefon numaralarındanya da www.davraz.com.tr / www.gastropos.com.tradreslerinden GastroPOSCafe ve Restoran Otomasyonunu inceleyebilirsiniz.