Isparta'da faaliyet gösteren Mi-Hav Veteriner Kliniği, "Her yaşamı aydınlatan" sloganıyla önemli bir ismi bünyesinde barındırıyor. Veteriner Hekim Ali Samet, 13 yaşında başladığı veteriner hekimlik macerasında hayalini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyor.

Ali Samet, 2013 yılında Isparta Şarkikaraağaç Meslek Yüksekokulu'nda Laborant Veteriner Sağlık Teknikerliği eğitimine adım attı. Daha sonra Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Veteriner Fakültesi'nde lisans eğitimini tamamladı. 3.11 ortalama ile 3.5 yıllık bir sürede mezun olan Ali Samet, eğitimi boyunca Isparta'daki çeşitli kliniklerde staj yaparak saha deneyimi kazandı.

Aile bünyesinde bir veteriner kliniği işletme fırsatı doğduğunda Ali Samet, bu fırsatı değerlendirerek Isparta Adliyesi Karşısında Mi-Hav Veteriner Kliniği'nde çalışmaya başladı. Klinik, sabah 9.30'dan gece 22.00'ye kadar hizmet veriyor ve acil durumlarda 24 saat boyunca ulaşılabilir durumda bulunuyor.

Mi-Hav Veteriner Kliniği, aşılama, muayene, cerrahi müdahale, dahiliye, banyo, traş, diş temizliği, kan sayımı, röntgen, sitolojik muayene ve petshop ürünleri gibi çeşitli hizmetleriyle evcil hayvan sahiplerine kapsamlı bir hizmet sunuyor. Klinik, Ali Samet'in uzmanlığı ve profesyonel yaklaşımıyla bölgedeki hayvan severler tarafından tercih edilen bir adres haline gelmiştir.

Genç İmam Yaşamına Son Verdi Genç İmam Yaşamına Son Verdi

Veteriner Hekim Ali Samet, çocukluk hayalini gerçekleştirerek sevdiği mesleği icra etmenin mutluluğunu yaşıyor. Kendisi, uzmanlığı ve klinik deneyimiyle evcil hayvanların sağlığını korumak ve tedavi etmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya devam ediyor.

Fatih mah. 4557 sok. No: 4/3 yeni adliye karşısı Mi-Hav Veteriner Kliniği
05447695766
05462100667
05383073403

Mİ-HAV-2Mİ-HAV-1