Isparta Aksu'da İlçe Müftülüğünün organize ettiği "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında "ÇANAKKALE RUHU" temalı "Resim Yarışması" sonuçlandı. Aksu ilçe birincisi olan Dilek Yalçın Isparta il müftülüğünce yapılan değerlendirme sonucu il birinciliğine layık görüldü.

Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte Altın Fiyatları Yeniden Düşüşte

İlçe Müftüsü Yaşar Toker başkanlığında oluşturulan ve resim öğretmenlerinin de katıldığı komisyonda öğrencilerin çizdiği resimler içinden ilk üç belirlendi.

Bu yarışmada Aksu Çok programlı Anadolu Lisesi'nin öğrencilerinden İlçe birincisi Dilek Yalçın, ilçe ikincisi Damla Kılıç, ilçe Sadet Polat ilçe Üçüncüsü olarak belirlenmişti.

Isparta Aksu'da İlçe Müftülüğü tarafından 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda  il birinciliği elde eden Dilek Yalçın ikinci kez ödüllendirildi.

Aksu İlçe Müftüsü Yaşar Toker Isparta İl Müftülüğü tarafından "12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" ile "18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü" etkinlikleri kapsamında lise öğrencileri arasında "Çanakkale Ruhu" temalı resim yapma yarışmasına katılarak 1.  olan öğrencimize ödülünü takdim etti...

Isparta il birinciliğini elde eden Aksu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nin öğrencilerinden Dilek Yalçını tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber Merkezi