Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Uçtu Kontrolden Çıkan Otomobil Bahçeye Uçtu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ahmet Önder Topçu, Merkez İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada 2024 yerel seçimlerinin önemine değindi. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Erdoğan’a tam destek verdilerini ifade eden Başkan Topçu, “Cumhur İttifakı paydaşı ve mimarı olarak saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çıkan oylarda MHP olarak katkımız azımsanmayacak kadar yüksek ve alınan oy ortadadır.” dedi.

Başkan Topçu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “2023 Genel Seçimlerini geride bıraktık. Önümüzde yerel seçimler var. Isparta'mız, Teşkilatımız için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberlik zamanıdır. Ülkemiz için önem arz eden 2024 mahalli seçimleri Milliyetçi Hareket Partisi Isparta teşkilatı içinde önem arz etmektedir. İnşallah bunu da başarıp bayrağımızı en yüksek zirvelere dikeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Milletvekili çıkarmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Cumhur İttifakı paydaşı ve mimarı olarak saygıdeğer Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çıkan oylarda MHP olarak katkımız azımsanmayacak kadar yüksek ve alınan oy ortadadır.

Fakat bu asil duruşumuzu ve niyetimizi suiistimal edip, cumhur ittifakına zarar vermek isteyen şahsi ikbal derdinde olanlara da buradan seslenmek istiyoruz. Şahsi ikbal ve menfaatleriniz, milletimizin ve devletimizin ali ideallerinden daha önemli değildir.

Milliyetçi Hareket Partisi il teşkilatı olarak, genel merkezimizin ve bilge lider Dr. Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları gereği ilçe kongrelerimizi yapmış bulunuyoruz. Bugün Merkez İlçe Kongresi ve Eylül ayında yapacağımız il kongremiz ile bu sureci taçlandıracağız. Önceden yokluk ve kısıtlı imkânlar ile görev yapmış ilçe başkanlarımıza ve yönetim kutulu üyelerine teşekkür ederim. Yeni seçilen ilçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine de başarılar dilerim.”