MHP Isparta Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın Davraz Mahallesi sakinleri ile buluştu. MHP İl Başkanı A. Önder Topçu, Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Merkez İlçe Başkanı A. Oğuzhan Pesen’in de katıldığı halk buluşmasına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

** “HALKIMIZI KANDIRAMAZSIN”

Davraz Mahallesi’nde konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in her söylemi ile halkı kandırmaya çalıştığını kaydederek Aqua Park olarak bilinen bölge ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Günaydın, “Aqua Park diye bir yer var. 5 senedir buraya bir şey yapmayıp, seçim yaklaşınca oraya 2 tane dozer soktu. Oraları yıktı dozerleri de orada unuttu. 23 gün kaldı hadi yapsana. Kendisi oraya hiç bir şey yapamayacağını çok iyi biliyordu ve ‘acaba vatandaşı kandırabilir miyim’ diye uğraşıyordu. Kandıramazsın, yalan bir şekilde ortaya çıkar. Yazık böyle şeylerle uğraşıyor” dedi.

Başdeğirmen’in Gökkubbe Fuar Merkezi’nde yaptığı konuşmaya dikkat çeken Günaydın, “Gökkubbe Fuar Merkezi’nde ‘Yusuf Ziya Günaydın hiç bir şey yapmadı’ diyor. Bu konuşmayı yaptığı fuar merkezini biz yaptık. Benim yaptığım eserin altında bana laf söylüyor” dedi.

Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi Antalya'da Denetimler Hız Kesmedi

** “RUSYA SAVAŞINDAN DOLAYI TOPLU KONUTU YAPAMAMIŞ”

MHP Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Günaydın, Başdeğirmen’in daha önce söz verdiği 5 bin konutu yapmadığını her fırsatta hatırlattığını söyleyerek, “5 bin konut sözü verdi, yapamadı, biz bunu hatırlatınca da, “Antalya’da orman yangını çıktı, Rusya’da savaş çıktı, Filistin savaşı çıktı” o yüzden yapamadım diyor. Rusya’da, Filistin’de çıkan savaşın senin toplu konut sözünü yerine getirmemenle ne alakası var? Oynayamayan gelin yerim dar dermiş. Bunda bile bir mantık var. Peki sen oynayamadığın için Rusya’daki, Filistin’deki savaştan sana ne? Oynayamayan gelinin bahanesinden bin beter bir bahane bulmuş” dedi.

** GÜNAYDIN’DAN AJDA PEKKAN’A TEŞEKKÜR

Günaydın Davraz Mahallesi’nde ilginç bir çıkış da yaptı. TOKİ’nin Isparta’ya yaptığı bin adet konutu Başdeğirmen’in sahiplendiğini söyleyerek, “Buranın altyapısını belediyenin yapması lazım, onu da yapmamış. Utanmadan, sıkılmadan anahtar teslim töreni yapacağım diyor. Milleti kandırmaya çalışıyor. Ajda Pekkan “palavra” şarkısını bunun için söylemiş. Ajda Pekkan’a da bu şarkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Bu konutları TOKİ yaptığına göre, biz de Cumhur İttifakı ortağı olduğumuz için o zaman bu konutları bende yapmış oluyorum” dedi.

Haber Merkezi