kdeniz Bölgesi’nde Toros Dağları’nın zirvesinde yer alan merkez, yarıyıl tatilinin başlamasıyla birlikte yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı.

Bembeyaz karlarla kaplı pistlerde doyasıya eğlenen kayakseverler, aileleriyle ve arkadaşlarıyla renkli görüntüler oluşturdu. Kayak yapmayı öğrenmek isteyen çocuklardan profesyonel sporculara kadar her seviyeden ziyaretçiye hitap eden Davraz, bu hafta sonu da kalabalık ve coşkulu atmosferiyle dikkat çekti.

Çünür Halkı Zehirleniyor Kimsenin Sesi Çıkmıyor
Çünür Halkı Zehirleniyor Kimsenin Sesi Çıkmıyor
İçeriği Görüntüle

Doğal güzelliklerin arasında kayak yapmanın tadını çıkaran ziyaretçiler, temiz hava ve manzara eşliğinde keyifli anlar yaşadı. Özellikle telesiyeje binen tatilciler, Toros Dağları’nın eşsiz manzarasını fotoğraflayarak bu unutulmaz anları ölümsüzleştirdi.

Muhabir: Ali Rıza Cesur