Isparta'da Eğirdir, 1-2 Ağustos 2026 tarihlerinde önemli bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.
Eğirdir İller Arası Açıkhava Tekvando Şampiyonası, Türkiye'nin farklı illerinden gelecek sporcuları ve tekvando camiasını Eğirdir Kale Meydanı'nda buluşturacak.
Her iki gün de 17.30 ile 01.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek şampiyonada, 2014-2016 doğumlu minik sporcular madalya için kıyasıya mücadele edecek. Açık havada düzenlenecek organizasyonun, renkli görüntülere sahne olması ve sporseverlere unutulmaz anlar yaşatması bekleniyor.
Eğirdir'in tarihi atmosferinde gerçekleştirilecek şampiyona, centilmenlik, dostluk ve fair-play ruhunu ön plana çıkarırken, ilçenin spor turizmine de katkı sağlamayı hedefliyor.
Organizasyon yetkilileri, tüm vatandaşları minik sporcuların heyecanına ortak olmaya davet ederek, Kale Meydanı'nda düzenlenecek şampiyonaya yoğun katılım beklediklerini belirtti.
Eğirdir İller Arası Açıkhava Tekvando Şampiyonası:
📅 01-02 Ağustos 2026
🕠 17.30 – 01.00
📍 Eğirdir Kale Meydanı




