Vatandaştan alınan bilgiye göre, dün akşam saatlerinde A101 marketten iki adet ekmek satın alındı. Ekmekler daha sonra evde tüketildiği sırada, ekmeklerden birinin içinde küçük bir poşet parçası olduğu fark edildi.

Durumu fark ettiklerinde şaşkınlık yaşadıklarını ifade eden vatandaş, gıda ürünlerinde böyle bir durumla karşılaşmanın endişe verici olduğunu dile getirdi. Halk sağlığının her şeyden önce gelmesi gerektiğini vurgulayan vatandaş, özellikle temel tüketim ürünleri arasında yer alan ekmekte daha dikkatli ve titiz olunması gerektiğini söyledi.

Vatandaş, üretimden satış aşamasına kadar tüm süreçlerde denetimlerin artırılmasının önemine dikkat çekerek, benzer olayların tekrar yaşanmamasını temenni ettiklerini ifade etti. Vatandaştan gelen bu bilgi, gıda güvenliği ve hijyen konusundaki hassasiyetin bir kez daha gündeme gelmesine neden oldu.

Miryokefalon Isparta’da Yeniden Doğuyor
Miryokefalon Isparta’da Yeniden Doğuyor
İçeriği Görüntüle

Yaşanan olayla ilgili olarak yetkililerin gerekli incelemeleri yapması ve vatandaşların sağlığını koruyacak önlemlerin alınması bekleniyor.

Muhabir: Necati Üretme