Isparta’nın benim için çok ayrı bir yeri var diye belirten Çıra, emekli olmasının ardından buraya yerleşmeye karar verdi. 

Emeklilik sonrasında doğal güzelliklere duyduğu ilgiyi fotoğrafçılıkla birleştiren Çıra, Isparta'nın eşsiz doğasını fotoğraflayarak bu güzellikleri kullanıcılara sunuyor. Kentte bulunan doğal zenginlikleri özveriyle belgeleyen Çıra, bu fotoğrafları ile hem Isparta'nın güzelliklerini ortaya çıkarıyor hem de bu güzellikleri başkalarıyla paylaşıyor.

hmet Çıra, verdiği demeçte şu ifadelere yer verdi: "Isparta'ya atanmamın üzerinden 21 yıl geçti. Bu süre zarfında, Eğirdir Dağ Komando Okulu'nda görev yapmanın gururunu yaşadım. Askeri kariyerimde edindiğim tecrübelerle dolu bir geçmişe sahibim. Ancak emeklilikle birlikte, kentin benim için özel bir anlam taşıdığını fark ettim."

"Emeklilik sonrasında, Isparta'nın doğasına olan ilgimi bir adım ileri taşıyarak, bu güzellikleri fotoğraflamaya karar verdim. Doğanın bize sunduğu eşsiz manzaraları belgelemek, benim için bir tutkuya dönüştü. Şu anda, kentin doğal zenginliklerini fotoğraflayarak, bu güzellikleri insanlarla paylaşmanın mutluluğunu yaşıyorum." ifadelerini kullandı.

Milletvekili Halıcı Madencilik Faaliyetlerini Gündeme Taşıdı Milletvekili Halıcı Madencilik Faaliyetlerini Gündeme Taşıdı

Haber/ Ali Rıza Cesur

Editör: Ali Rıza Cesur