Son dönemde emlak vergilerindeki artışların kamuoyunda rahatsızlık oluşturduğuna dikkat çeken Erdoğan, “Emlak vergilerindeki artış meselesiyle ilgili toplumun farklı kesimlerinden tepkiler geliyor. Bu duruma sessiz kalmamız mümkün değil” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, konuyla ilgili ekonomi yönetimi ve ilgili kurumların çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, vatandaşların taleplerini dikkate alan bir çözüm formülü üzerinde çalışıldığını söyledi.

Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı
Isparta’da Sahte Polis Dolandırıcılığı: 3 Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Erdoğan, “Ekiplerimiz vatandaşlarımızın haklı beklentilerini karşılayacak bir düzenleme üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki günlerde çözüm önerimizi Meclis’e sunacağız” dedi.

Bu açıklama, emlak vergilerinde vatandaş lehine bir değişikliğin kısa süre içinde hayata geçirileceğine işaret olarak değerlendiriliyor.

Kaynak: Haber Merkezi