Enise GÜNAY -Hüseyin BALABAN çiftinin düğün törenine siyaset ve sağlık camiasından katılım üst düzeyde gerçekleşti.
SDÜ Tıp Fakültesi Hastanesi İdari Memurlarından Ayhan Günay’ın kızı ENİSE ile Isparta Belediyesi Personellerinden İbrahim Balaban’ın oğlu HÜSEYİN 23 Ekim 2022 Pazar günü akşam Süleyman Demirel Kongre Merkezi Çırağan Salonunda düzenlenen görkemli bir düğün töreni ile evlenerek dünya evine girdiler. 
Faden-Ayhan GÜNAY çiftinin değerli kızları ENİSE ile Özlem-İbrahim BALABAN çiftinin değerli oğulları HÜSEYİN’in düğün törenine AK Parti Isparta Milletvekili Recep Özel, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Akif Çapraz, MHP Merkez ilçe Başkanı Osman Gülay, Kamu-Sen İl Temsilcisi Süleyman Hilmi Yılmaz, Türk Büro-Sen Şube Başkanı Ahmet Aydemir, SDÜ Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mevlüt Serdar Kuyumcu, Tıp Fakültesi Hastanesi Baştabip Yardımcısı Doç.Dr.İsa Sözer, Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Erdoğan Taşçıoğlu ile çok kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.
Genç çiftin nikah şahitliklerini Milletvekili Recep Özel, MHP MYK Üyesi Akif Çapraz, Isparta Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu, Tıp Fakültesi Hastanesi Baştabip Yardımcısı Doç.Dr.İsa Sözer, MHP Merkez İlçe Başkanı Osman Gülay, Tıp Fakültesi Hastanesi Başmüdürü Erdoğan Taşçıoğlu ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Avukat Halil İbrahim Güleç yaptı.  
Nikah merasimi sonrasında kısa bir konuşma yaparak evlilik cüzdanını çifte teslim eden  Milletvekili Recep Özel, Enise-Hüseyin çiftine nasihatlarda bulunarak bir ömür boyu mutluluklar diledi. MHP MYK Üyesi Akif Çapraz ve Belediye Başkan Yardımcısı Uğur Büyükçulcu’da yaptıkları kısa konuşmalarda aynı temennilerde bulunarak genç çifti tebrik ettiler.  
Nikah töreni sonrası düğün töreni pasta kesimi, takı merasimi ile devam ederken, genç çiftin yanısıra düğüne katılan davetliler gönüllerince eğlenmenin mutluluğunu yaşadılar.
Bizde Enise-Hüseyin BALABAN çiftini tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Motosikletin Üzerine Yüzüstü Yatarak Seyir Halinde Kullandı Motosikletin Üzerine Yüzüstü Yatarak Seyir Halinde Kullandı