Isparta Haberleri

ısparta haberleri ve güncel ısparta gelişmeleri, ısparta ile ilgili tüm video, ısparta fotoğrafları ve ısparta haberleri Haber32 - Isparta haberleri, ISPARTA HABER sitemizde


Isparta

Isparta'nın Yalvaç ilçesine bağlı Dedeçam Köyü'nde, vatandaşlar göletin balık popülasyonunu artırmak için kendi imkanlarıyla balık alıp gölete saldı.

Isparta

Isparta bugün etkili olan sağanak yağış ve dolu nedeniyle olumsuz hava koşullarıyla karşı karşıya kaldı.

Isparta

Isparta, son yağmurların ardından doğal bir görsel şölene ev sahipliği yapıyor. İkindi saatlerinde gökyüzünde beliren muhteşem gökkuşağı, şehre adeta büyülü...

Isparta

Isparta'da genelinde yaşanan son haftalardaki yoğun yağışlar, doğanın uzun bir aradan sonra nefes almasına ve kuruyan derelerin can bulmasına neden...

Isparta

Isparta'da 2024 yılında ekspertiz fiyatları oldukça geniş bir aralıkta değişiklik gösteriyor.

Isparta

Oto yıkama ve bakım hizmetleri geçen seneye göre artış gösterirken, işletmeciler artan maliyetler nedeniyle fiyatların da arttığını belirttiler.

Isparta

AVM yerine, mobilya ve düğün malzemeleri mağazaları için ITSO hazırlık başlattı. Eski Otogar 86 bin metrekarelik yaşam alanı olacak.

Isparta

Eğirdir Belediye Başkanı Mustafa Özer 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramı münasebetiyle, esnaf, vatandaş ve çalışan emekçileri ziyaret ederek onlara...

Isparta

DSİ Isparta 18. Bölge Müdürü Osman Erkan, Isparta’da yapımı devam eden Eğirdir Barla Akçapınar Göleti’nde incelemelerde bulundu.

Isparta

Uluborlu Belediye Başkanı Ahmet Oğuz Bakır, bölgede gerçekleştirilen doğa yürüyüşünün ardından, ISTUDAK Dernek üyeleri ile bir araya geldi.

Isparta

Uluborlu Çakır Hasan Ortaokulu 8/C Sınıfı Öğrencisi Sudenur Delikkaya, şiir dalında düzenlenen yarışmada Türkiye 1. oldu.

Isparta

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi tarafından “Sporcu Sağlığı Çalıştayı” düzenlendi.