Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor Artan Kredi Faizleri İkinci El Otomobil Pazarını Canlandırıyor

Adana’da yıllarca fabrikalarda çalıştıktan sonra emekli olup Isparta’ya yerleşen Mehmet Çavdar, emekli maaşı yetmediği için çalışmaya karar verdi. Isparta’da kurulan birçok pazarlara giderek bu pazarlarda su ve simit satıyor. Havaların ısınması sebebiyle çok fazla satış yaptığını söyleyen, Çavdar, kendisinin bu sıcaklardan fazla etkilenmediğini belirtti.

GÜNDE EN AZ 100 SİMİT 50 ŞİŞE SU SATILIYOR

Emekli olmasına rağmen çalıştığını buna rağmen kazancının iyi durumda olduğunu belirten  Çavdar; “Özellikle Pazar olduğu zamanlar satışlar gayet iyi oluyor. Isparta’da sıcaklar yükseldiği için vatandaş alışveriş yaparken su ihtiyacı oluyor. Biz de pazarlarda satıyoruz. Şuan 100 ile 120 arası simit satıyorum. Önceden simit ucuz olduğu için daha çok satılıyordu. Fakat biraz zamlanınca vatandaş almıyor. Ama su satışları çok iyi durumdadır. Günde ortalama olarak 20 ila 50 arası şişe su satıyorum. Isparta geçen yıl ki yaz aylarında olduğu gibi bu yıl da sıcak olur bu miktar 80 ila 100 şişe arasına kadar gidiyor. Aslında daha çok da satabilirim. Fakat arabam küçük olduğu için bu kadar alıyor. Havaların ısınması bizlere yaradı. Çok şükür satışlarımız iyi durumda” dedi.

Haber/ Ali Rıza Cesur