17.08.2023’de,  saat 21.00’de Hırvatistan takımı Osijek ile konferans ligi, rövanş maçında karşı karşıya gelen Adana Demirspor maçtan 3-2 yenik ayrılmasına rağmen ilk maçı evinde 5-1 kazandığı için turu geçti ve play-off’a maçlarına katılma hakkı elde etti.

            Hırvat takımı Osijek dalga dalga geldiği  dün geceki  maçta,  skor 3-1 iken 89. Dakikada Yusuf Sarı-Yusuf Erdoğan şov  ve  paslaşmasında topu filelere gönderen Yusuf Erdoğan takımına adeta hayat veren golü atarken, play-off’u da garanti altına aldı. Hırvat seyirciler ise büyük şoka uğradılar.

            Hemşehrimiz  Yusuf Erdoğan, sonradan oyuna girip kritik golleriyle Adana Demirspora başarıdan başarıya götürürken, Hırvatistan’da 3-2’lik yenilgiye rağmen takımının play-off’a kalmasıyla, attığı hayati değerdeki  2. Golü  hem ailesine hem de sevenlerine  armağan etmesi de  takdirle karşılandı.

Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam: Sürücüler Büyük Şok İçinde Köprü ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam: Sürücüler Büyük Şok İçinde

            Hemşehrimiz Erdoğan,1461 Trabzon-  Trabzonspor-Bursaspor ve Kasımpaşa gibi takımlarda top oynamıştı.

            07.08.1992 Isparta doğumlu olan hemşehrimiz Yusuf Erdoğan 1.71 cm. boyunda ve 68 kg. ağırlığında. Ve güncel  futbol piyasasındaki değeri 475 bin Euro. 

Türkiye U-21 milli takımında ise 9 kez forma giyen 31 yaşındaki  hemşehrimiz  Yusuf Erdoğan, Araklısporda futbol hayatına başlamıştı. / Sedat Cican