Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ITSO) 10 Ekim’de gerçekleştirilecek seçimler öncesinde yarış hız kazanırken, ITSO Başkanvekili Hüseyin Dede’den dikkat çeken bir açıklama geldi.
ITSO Başkanvekili Hüseyin Dede, seçim sürecine ilişkin yaptığı değerlendirmede iddialı konuşarak, “Bu seçimleri 16-0 alacağız” ifadelerini kullandı.
10 EKİM’DE SANDIK BAŞINA GİDİLECEK
Isparta iş dünyasının yakından takip ettiği ITSO Oda Organ Seçimleri, 10 Ekim 2026 Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Seçim sürecinde mevcut Başkan ve başkan adayı Metin Çelik ile birlikte Yunus Karabulut ve Alettin Ünal Turgut başkanlık için yarışıyor.
Seçim öncesinde adaylar çalışmalarını sürdürürken, ITSO’da grupların ve listelerin mücadelesi de devam ediyor.
“16-0” MESAJI DİKKAT ÇEKTİ
Seçim çalışmaları kapsamında açıklamalarda bulunan Başkanvekili Hüseyin Dede’nin “Bu seçimleri 16-0 alacağız” şeklindeki sözleri seçim gündeminde dikkat çekti.
Dede’nin bu ifadesi, ITSO seçimlerinde kendi ekibinin tüm gruplarda başarı hedeflediği şeklinde değerlendirilirken, 10 Ekim’de sandıktan çıkacak sonuç merakla bekleniyor.
ITSO’da seçim sürecinin demokratik ve huzurlu bir ortamda yürütülmesi konusunda başkan adaylarının daha önce bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunduğu ve seçim günü oy kullanacak üyelere yönelik ortak öğle yemeği düzenlenmesi konusunda anlaşmaya vardıkları da açıklanmıştı.
Gözler şimdi 10 Ekim’de kurulacak sandıklarda.




