İş insanı İbrahim Demir tarafından 1998 yılında kurulan İDEMİR Yapı İnşaat Isparta ve çevre şehirlerde de önemli projelere imza atıyor. İ Demir Yapı, inşaat, otel yatırımlarının ardından hizmet ağına IRON RENT A CAR FİLO Araç Kiralamayı da ekledi.

IRON RENT A CAR FİLO Araç Kiralama Sorumlusu Emir Güler, araç kiralama hizmetinde güvenin adresi olduğunu dile getirdi. Araç kiralamanın son yıllarda oldukça popüler olduğuna değinen Güler, “Araç kiralama sürecinde doğru aracı seçmek, keyifli ve sorunsuz bir yolculuk deneyimi için son derece önemlidir. Önemli konulardan bir tanesi  Rent Acar kaskosu.  Biz sürekli firma üzerine kasko yapıyoruz. Herhangi bir kaza ve olumsuz durumda kasko çok önemli” dedi.

Mimarlar aşure  etkinliğinde buluştu Mimarlar aşure etkinliğinde buluştu

IRON RENT A CAR olarak son model araçlara sahip olduklarını ve tüm bakımların zamanında yapıldığı  söyleye başarılı girişimci Emir Güler, “Araçlarımız  son model, dolu, otomatik, manuel tüm isteklere göre hizmet veriyoruz. Bütün illere Antalya, Denizli ve yakın illere araç gönderiyoruz. Şoförlü, şoförsüz hizmetimiz bulunuyor. Ayrıca VİP hizmetimizde var” diye konuştu.

İLETİŞİM KAYNAKLARI:

-Fatih Mahallesi, 156. Cadde No: 22 Isparta Merkez

-GSM: 0538 542 91 65-0246 201 27 58

-Günlük, aylık, yıllık, şoförlü, şoförsüz,

-Havaalanı ve adrese teslimat

Kaynak: Haber Merkezi