Şarkikaraağaç’ta Doğalgaz çalışmaları devam ediyor Şarkikaraağaç’ta Doğalgaz çalışmaları devam ediyor

TFF 2. Lig kırmızı grupta 6 puanla, ligin 4. Sırasında bulunan Isparta 32 spor hafta sonunda İstanbul’da oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına başladı.

Salı günü saat 16.30’da,  SDÜ  stadında haftanın ilk idmanına  teknik direktör Hakan Hayati Karaca nezaretinde başlayan pembe-yeşilliler,  2 takım halinde yarım sahada yaptıkları maçta kemik sesleri geldi.

Kıran kırana geçen maçta her iki takım futbolcuları attığı birbirinden güzel gollerle hem teknik heyet hem de futbolcular birbirlerini alkışlarken “ Bu gollerin,  darısı Sarıyer’lilerin başına” dediler.

Cumartesi günü saat 16.30’da İstanbul  Maltepe Hasan Polat  stadındaki  maç  gündüz oynanacağı için idman saatlerinin gündüz saatlerine  göre planlama  yapıldığı belirtildi.

İdmanda  sakatlığı bulunan Yiğithan Güveli yer almazken, Samet Karakoç ise maskeyle  çalışmalarına devam etti. Hafif sakatlığı olan Halil Duman ise 2 saat süren idmanın  tamamında yer aldı.

Haftanın ilk idmanını baştan sona izleyen Isparta 32 spor Genel kaptanı Ender Kızıltan: ”Gençlerimiz Sarıyer maçının önemini biliyor. Hırsla çalışıyorlar.

Ligde geldikleri yerin tesadüf olmadığını cumartesi günü Sarıyer maçında da göstereceklerine inanıyorum. Teknik ekibimiz nezaretinde hafta içi  çok disiplinli ve çok  iyi çalışıp, hazırlıklarını bitirecekler. İnşaallah cumartesi  günü de  maçı kazanacaklarına olan inancım tamdır. Onların Umut Bulut-Tarık Çamdal-Mert Uygar Zeybek’leri varsa,  bizimde güvendiğimiz gençler  topluluğumuz var” dedi.

Kesin olmamakla birlikte Isparta 32 spor kafilesi  İstanbul deplasmanı için,  otobüsle önce Antalya’ya oradan da uçakla İstanbul’a gidecekler.

Öte yandan futbolcumuz Yiğithan Güveli’nin  tedavisi  sürüyor. Hafta sonu oynanacak Sarıyer maçına yetiştirilmesi için yoğun çaba harcanıyor.

KADROMUZDA  30 FUTBOLCU VAR.

Isparta 32 sporun futbolcu kadrosunda 30 isim yer aldı. Son olarak Cem Özdemir-Furkan Uludaş ve kaleci Batuhan Enes Yıldızdağı’nın dahil olmasıyla 30 kişilik bir kadroya sahip olduğu ve tüm mevkilere gerekli takviyenin yapıldığı belirtiliyor. Teknik heyetin raporu doğrultusunda ve bütçe imkanlarına göre 2 transferin daha yapılma ihtimali olduğu bildiriliyor.

OTOBÜS İSTEĞİ  VAR.

Isparta 32 sporun cumartesi günkü Sarıyer deplasmanı için  32 GENÇLİK VE TARAFTARLARIMIZ,  9 SAAT 45 dakikalık  DEPLASMANI göze alarak otobüs istiyorlar. Takımımızın deplasmanda yalnız bırakmak istemeyen taraftarlarımızın bu isteği değerlendiriliyor. 

580 kilometrelik Sarıyer deplasmanı  özel otoyla 7 saat 59 dakika, uçakla 1 saat 16 (Isparta-İstanbul)  dakika sürüyor.

/ Haber ve Fotoğraflar: Sedat Cican