AK Parti Isparta Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Öz ve yönetimi, Ankara’da bir dizi üst düzey ziyarette bulundu. Ziyaretler kapsamında Başkan Öz, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş ve AK Parti Genel Sekreteri Eyyüp Kadir İnan’a özel bir hediye takdim etti.

Halil İbrahim Öz, İbiş ve İnan’ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile çektirdikleri fotoğrafların işlendiği özel Isparta halılarını hediye etti.

Isparta’da Eğitimde Yeni Dönem - E Koleji’nden Büyük Atılım
Isparta’da Eğitimde Yeni Dönem - E Koleji’nden Büyük Atılım
İçeriği Görüntüle

Tamamen el işçiliğiyle hazırlanan bu özel halılar, hem Isparta’nın geleneksel halı kültürünü tanıtma hem de şehrin değerlerini ulusal ölçekte temsil etme açısından anlamlı bulundu.

Ziyaret sırasında AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Yusuf İbiş ve Genel Sekreter Eyyüp Kadir İnan, bu anlamlı hediyeden dolayı Başkan Öz ve yönetimine teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi.

Halil İbrahim Öz, “Isparta halımızı Ankara’da en güzel şekilde temsil etmekten mutluluk duyduk. Hem liderimize olan sevdamızı hem de şehrimizin kültürünü bu özel hediye ile buluşturduk” dedi.

Whatsapp Image 2025 11 12 At 11.02.13Whatsapp Image 2025 11 12 At 11.02.14

Kaynak: Haber Merkezi