Isparta Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 102. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Bu yılki kutlamaların en dikkat çeken etkinliği, ilk kez düzenlenecek olan “Cumhuriyet Yemeği” olacak.
Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Ekim ayı Belediye Meclisi toplantısının ilk oturumunda kutlama programına ilişkin detayları paylaştı. Başkan Başdeğirmen, bu özel akşamda belediye personeliyle birlikte eşleri ve çocuklarını da ağırlayacaklarını belirterek, yaklaşık 5 bin kişinin katılımının beklendiğini söyledi.
Başkan Başdeğirmen, Ramazan ayında iftar sofralarında bir araya geldiği personeliyle bu kez Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle buluşacak olmanın kendisi için ayrı bir mutluluk olduğunu ifade etti. Etkinliğin, belediye personeliyle kaynaşma ve birlik duygusunu pekiştireceğini dile getirdi.
Tarihî bir anlam taşıyan bu büyük buluşma, 28 Ekim Salı günü Gökkubbe’de gerçekleştirilecek. Isparta Belediyesi, düzenleyeceği bu özel organizasyonla Cumhuriyet coşkusunu en üst noktaya taşımayı ve tüm personeliyle birlikte birlik ve beraberlik mesajı vermeyi amaçlıyor.




