Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ile Turtle Arge ve Tiyatro Şirketi işbirliğiyle "Bahtsızlar A.Ş." adlı tiyatro gösterisi düzenlendi. İTKM Gül Salonunda gerçekleşen gösteriyi 2500 kişi izledi. Gösteride  akran zorbalığı, kadına yönelik şiddet ve telefon dolandırıcılığı konularında farkındalık oluşturmak ve bilgilendirme yapmayı hedefledi.

Genç İmam Yaşamına Son Verdi Genç İmam Yaşamına Son Verdi

Isparta İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli ile Turtle Arge ve Tiyatro Şirketi işbirliğiyle "Bahtsızlar A.Ş." adlı etkileyici tiyatro gösterisi sahnelendi. Bu özel gösteri, toplumda önemli konuları ele alarak dikkat çekti: akran zorbalığı, kadına yönelik şiddet ve telefon dolandırıcılığı gibi önemli konular işlendi.

İTKM Gül Salonu'nda dört ayrı gün boyunca seyirciyle buluşan oyun, Isparta Valisi Aydın Baruş, Isparta İl Emniyet Müdürü Ahmet Cengiz Koçak ve vatandaşlardan oluşan geniş bir kitle tarafından ilgiyle izlendi. Toplamda 2.500 kişi, gösterinin anlattığı mesajlara ve performanslara hayranlıkla tanıklık etti.

Haber/ Ali Rıza Cesur