Isparta Baro Başkanlığı’nda 2 dönemdir başarılı işlere imza atan Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu, cumartesi gerçekleştirilen 29’uncu Olağan Genel Kurul’da meslektaşlarından 3’üncü dönem vizesini aldı. Gökmenoğlu, seçim sonrasında ‘Kazanan yine Isparta Barosu olmuştur” dedi.

BENİ BENDEN DAHA İYİ TANIYORSUNUZ

Isparta Barosu’nun 29. Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi. Genel Kuruldaki seçimde mevcut Başkan Av. Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ile Av. Ayfer Eseryel yarıştı. 245 avukatın oy kullandığı seçimde 201 oy alan Gökmenoğlu, tekrar göreve seçildi. Eseryel ise 44 oyda kaldı. Seçim öncesi meslektaşlarına seslenen Gökmenoğlu, “Önceki yıllarda olduğu gibi genel kurul öncesinde sizleri ziyaret etme imkanı yaşadım. Bu ziyarette siz değerli meslektaşlarıma yaptıklarımız ve yapmak istediklerimizle ilgili düşüncelerimi yazılı olarak paylaştım. Burada tekrar size meslektaşlarımın ve genel kurulumuzun değerli vakitlerini heba ederek, ilgili seçim beyanına girmek istemiyorum. Çünkü sizler beni, benden daha iyi tanıyorsunuz. İlk baro başkanı olduğum günden itibaren yapacaklarımı paylaştım ve takip edilmesini istedim. Sizler de takip ettiniz” şeklinde konuştu.

Isparta Barosu’nun 29’uncu olağan genel kurulu cumartesi günü Yeni Baro Binası’nda gerçekleştirildi. Genel Kurula Yüksek Seçim Kurulu asil üyesi Avukat Recep Özel de katıldı. Genel kurulda seçim için mevcut Başkan Avukat Gökmen Hakkı Gökmenoğlu ile Avukat Ayfer Eseryel yarıştı.

ESERYEL, YAPACAKLARINI ANLATTI

Baro Başkan adayı Av. Ayfer Eseryel, meslektaşlarına seçilmesi durumunda yapacaklarını anlattı. Eseryel, “Adliyede, mahkemelerde, icra dairelerinde avukata yönelik olumsuz tutum ve davranışlar tespit edilecek, bu konuya ilişkin avukatlardan yazılı bir talep bile gelmese müdahil olunacaktır. CMK’da gece nöbetlerinde meslektaşlarımızın karakola, jandarmaya, emniyete gidiş baro tarafından sağlanacaktır. Zira birçok arkadaşımız bekar ve aracı bulunmamaktadır. Bu yardımın da yapılması gerekir. CMK’da ücreti almak için artık bürokrasiyle uğraşmayacağız. İnternet üzerinden fatura ve evrakların teslimi yapılıp, artık rahat bir şekilde ücretimizi alabileceğiz” dedi.

GÖKMENOĞLU: BENİ BENDEN DAHA İYİ TANIYORSUNUZ

Gökmen Hakkı Gökmenoğlu da seçim öncesi meslektaşlarına seçim beyannamesini yazılı verdiğini ifade ederek, “Önceki yıllarda olduğu gibi genel kurul öncesinde sizleri ziyaret etme imkanı yaşadım. Bu ziyarette siz değerli meslektaşlarıma yaptıklarımız ve yapmak istediklerimizle ilgili düşüncelerimi yazılı olarak paylaştım. Burada tekrar size meslektaşlarımın ve genel kurulumuzun değerli vakitlerini heba ederek, ilgili seçim beyanına girmek istemiyorum. Çünkü sizler beni, benden daha iyi tanıyorsunuz. İlk baro başkanı olduğum günden itibaren yapacaklarımı paylaştım ve takip edilmesini istedim. Sizler de takip ettiniz” diye konuştu.

DİĞER BAROLARA ÖRNEK OLMALIYIZ

Yüksek Seçim Kurulu asil üyesi Avukat Recep Özel da “Bizi bugünlere kavuşturan, geçmişten bugüne kadar hizmet eden baro başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu binada ilk kongremizi yapıyoruz. Bu bizim için büyük bir nimet. Nereden nereye! Ama gelecekte görev alacak arkadaşlar çıtayı daha da yükselterek, daha ileri götürebilir. Tekrar bölünmeden, parçalanmadan biz Isparta Barosu olarak diğer barolara örnek olmalıyız” dedi.

YİNE KAZANAN ISPARTA BAROSU OLMUŞTUR

245 kişinin oy kullandığı seçim sonucuna göre Gökmenoğlu 201, Ayfer Eseryel ise 44 oy aldı. Gökmenoğlu, bu oylama sonucuna göre 3’üncü dönem Isparta Baro Başkanlığı’na getirildi. Seçim sonucu açıklama yapan Gökmenoğlu, tüm meslektaşlarına teşekkür ederek, “Biz her zaman Büyük bir aileyiz dedik, bu genel kurulumuzda da bunu bir kez daha tescilledik.Genel Kurul neticesinde yine kazanan Isparta Barosu olmuştur.Tüm meslektaşlarıma teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.