Kafeler caddesinde hizmet veren OJE mağazası açılışının ikinci yılını yapmış olduğu büyük indirimle kutluyor.

Öğrencilere deprem çantası hediye edildi Öğrencilere deprem çantası hediye edildi

%50 indirim sebebiyle müşterilerin yoğun ilgisini gören mağazanın işletmecisi Yılmaz Tuğluk, hedeflerini büyümeye aldıklarını, Türkiye’nin tamamında şube açmak istediklerini ifade etti.
İşletmeci Tuğluk ayrıca; “Burdur, Afyon, Isparta, Kayseri, Niğde, Aksaray olmak üzere yedi ayrı il de şubemiz bulunmaktadır, Hedefimiz daha da büyüyerek mağaza sayılarımızı artırmak ve Türkiye’nin 81 ilin de tüketiciyle uygun ve kaliteli ürünlerimizi buluşturmaktır. İstiyoruz ki; 81 ilde de OJE mağazaları olarak hanımlara hizmet edelim” dedi.  

Yoğun ilginin yaşandığı mağazada indimler ve ürünler hakkında bilgi veren mağaza müdürü: “Kampanyalarımız genel olarak hafta sonu yine indirimli şekilde devam ediyor ama genel olarak zaten fiyatlarımız uygun. 7 buçuk TL’den başlayan 10,20,30 TL gibi oldukça küçük rakamlarla satışa sunulan ürünlerimiz bulunmakta. Çevreye bakıldığı zaman fiyatlarımız çok uygun" diyerek müşterilerin de fiyat açısından memnun olduğunu ve bu yüzden tercih edildiklerini dile getirdi. Fiyatlar karşısında bazen müşterilerin bile şaşırdığını belirterek indirimlerin zaman zaman tekrarlandığını da ayrıca vurguladı.

Ürün gamı içerisinde kolye, küpe, bileklik gibi zengin takı çeşitlerinin yanı sıra, hediyelik eşya, çanta, kozmetik ürünleri bulunan mağazada, yaklaşan yaz nedeniyle sandalet türü ayakkabılar gibi, kış içinde atkı, bere, eldiven gibi ürünler de bulunuyor. Tuğluk, "...kısacası kadınların ihtiyaç duyduğu ve aradığı tüm ürünleri mağazada bulmaları mümkün. Müşterilerimizden gelen yoğun talepten dolayı ürünlerimiz geldiği gibi bitiyor. Instagram sayfamız oje. Isparta’dan genel olarak oradan da yoğun ilgi görüyoruz, hatta bize kargo yapıyor musunuz diyerek diğer şehirlerden gelen talepleri bugün için ne yazık ki cevap veremiyoruz fakat ileride kargo yoluyla tüketiciye iletmeyi de düşünüyoruz” dedi.
 

Açılışımızın ikinci yıl kutlamasına özel yapmış olduğumuz indirimler 1 hafta devam edecek.

Kafeler caddesi üç yıldız kitapevi yanında bulunan OJE mağazasının sabah 10.00, akşam 21.00 saatleri arasında açık olduğu, ayrıca yaklaşan yaz nedeniyle de çalışma saatlerinin daha da uzayacağı bilgisi verildi.    /Elif AKGÜL