Okul bahçelerine peyzaj düzenlemesi

Daha çok köylerde hizmet etkisini hissettiren İl Özel İdaresi, şehir merkezinde önemli bir projeye start veriyor.

     Belediye mücavir sahası dışındaki alanlardaki hizmetleri ile kamu, kurum ve kuruluşların yatırımları noktasında bilinirliği olan İl Özel İdaresi, ilk kez şehir merkezinde etkisini hissettirecek bir projeye başlıyor. İl Özel İdaresi, il merkezindeki tüm okulların bahçelerinde peyzaj düzenlemesi yapacak. Çalışmaya merkezde tarihi açıdan misyonu olan okul bahçelerinden başlanacak. Etap etap tüm okulların bahçeleri düzenlenecek.

    İl Özel İdaresi’nin Isparta’da ilk kez yürüteceği çalışmanın detaylarını AK Parti Isparta İl Başkanı Osman Zabun anlattı. Muhtarlarla buluşmasında yatırımlardan bahseden Zabun, İl Özel İdaresi tarafından yürütülecek okul bahçesi düzenlemeleriyle ilgili şöyle dedi:

“Gerekli kararlar, istişareler ve görüşmeler tamamlandı. Önümüzdeki süreçte başlıyoruz. Okullarımız var. Bütün mahallelerimizde okullarımız var. Özellikle tarihi açıdan misyonu olduğunu düşündüğümüz ve merkezi noktalardaki okullardan başlayarak bütün okullarımızda çocuklarımızın kendisini mutlu edebileceği bir peyzaj düzenlemesi yapacağız.

Okul bahçelerini yeniden dizayn etme kararlılığımız var.İl Özel İdaremiz projeleri hazırlıyor. Merkezi okullardan başlayarak kademe kademe Isparta’daki bütün okulların bahçelerini güzel bir görünüme dönüştürmeyi planladık.”