Isparta 32 Spor yeni sezon hazırlıklarına Davraz Turizm Merkezinde başladı.

Kış turizminin gözde merkezlerinden olan Davraz Kayak Merkezi bunun yanında yüksek rakımı ve sahip olduğu spor tesisi alt yapısı ile yüksek rakımlı kamp merkezi olarak da hizmet veriyor. Isparta 32 Spor da şehrin yanı başında bulunan bu kamp merkezinden yararlanmak ve 2023-2024 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmak üzere tercihini Davraz Turizm Merkezi’nden yana kullandı. 10 gün sürecek kamp boyunca West Davraz Hotel’de konaklayacak takım günde çift antrenman yapacak.

Isparta 32 Spor teknik direktörü Hakan Karaca, Davraz’ın yüksek rakımından faydalanarak yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyerek, kendilerine bu kamp imkanını sağlayan herkese teşekkür etti.

Isparta 32 Spor’un yeni sezonda daha iyi başarılar elde etmesi için her zaman takımı destekleyeceklerini belirten Vali Baruş Isparta halkını da takıma destek olmaya davet etti.

Vali Baruş sözlerine şöyle devam etti: “Daha iyi bir sezon ve sezon sonunda da iyi bir dereceyle bu ligi bitirmek istiyoruz. Bizler her zaman Ispartaspor’umuzun arkasındayız, her türlü desteği vermeye çalışıyoruz.

Öğrencilere deprem çantası hediye edildi Öğrencilere deprem çantası hediye edildi

Bütün Ispartalıların da Ispartaspor’a destek olması lazım. Çünkü Ispartaspor ilimiz için gerçekten önemli bir değer. Hem Isparta’nın tanıtımı hem de sporun gençlere yaygınlaştırılması açısından son derece önemli. Buradan tüm Ispartalılara sesleniyorum, Ispartaspor’un maçlarına gidelim, desteğimizi verelim.

Biz ne kadar destek verirsek onlar o kadar heyecanlı ve motive olmuş bir şekilde maçlara çıkarlar. Bu sayede de daha güzel dereceler elde ederler. Şu anda Davraz Kayak Merkezi’ndeyiz burası 1.600 metre rakımda, gerçekten yaz kampı için bulunmaz bir yer.

Biz de Gençlik Spor İl Müdürlüğümüze bağlı bu sahaları hem Ispartaspor’umuz için hem de gelecek diğer takımlarımız için bir kamp merkezi olması yönünde hazır etmeye çalışıyoruz. Yanımızda gül bahçeleri var, lavanta bahçeleri var. Hakikaten doğal olarak da çok güzel bir yer burası. Bu güzellikten herkesin yararlanmasını istiyoruz. Yine Ispartaspor’umuzun antrenmanlarını seyretmek üzere tüm vatandaşlarımız da buraya davet ediyoruz” dedi.

Ardından Isparta 32 Spor oyuncularıyla tek tek tanışan Vali Baruş takım yöneticilerine, teknik heyetine ve oyuncularına yeni sezon için başarı dileklerini iletti.

Vali Baruş daha sonra kayak merkezinde bulunan gül bahçesinde gül toplayan çalışanlara yardım ederek bir süre gül topladı.