Milletvekili Halıcı Madencilik Faaliyetlerini Gündeme Taşıdı Milletvekili Halıcı Madencilik Faaliyetlerini Gündeme Taşıdı

Isparta'da uzun yıllardır ucuzluk pazarı işleten bir Mustafa Şeşe,, 25 yıllık deneyimini paylaştı.

Ucuzluk pazarları, her kesimden vatandaşın ilgisini çekiyor ve bu durumun temel nedeni, esnafın geniş bir ürün yelpazesi sunması.

Bu sayede, alışverişe gelen bir müşteri istediği ürünü uygun fiyatlarla bulabiliyor. İsparta'da, ortalama olarak bir ucuzluk pazarını her gün bin kişi ziyaret ediyor.

Şeşe, bu yoğun ilginin arkasındaki faktörleri geniş ürün çeşitliliği, sürekli olarak yeni trendleri takip etme ve en önemlisi dürüst ve ahlaklı ticaret anlayışı olarak belirtiyor.

Şeşe, kar marjını abartmadan uygulamanın önemine vurgu yaparak, müşteri memnuniyetinin bu sektörde rekabet edebilmenin anahtarı olduğunu ifade ediyor.

Isparta'da ticaret yapmayı düşünenlere ise ekonomik koşullar ne olursa olsun, güler yüzlü, dürüst ve ahlaklı bir esnaf olmanın her zaman kazandıracağı tavsiyesinde bulunan Şeşe,

Bu değerlere devamlı olarak riayet edilirse ve esnaf, müşteri memnuniyetini ön planda tutarsa, her türlü ekonomik zorlukla baş edebileceği ve uzun vadeli başarı elde edebileceğini vurguladı.

Deneyimli esnaf Şeşe, kar marjını abartmadan uygulamanın önemine vurgu yaparak, müşteri memnuniyetinin ucuzluk pazarı sektöründe rekabet edebilmenin anahtarı olduğunu şöyle ifade etti. "Isparta'da ticaret yapmayı düşünenlere önerim, ekonomik koşullar ne olursa olsun, güler yüzlü, dürüst ve ahlaklı bir esnaf olun. Kendinizi bozmadan müşteri memnuniyetini ön planda tutarsanız, her türlü ekonomik zorluğun üstesinden gelebilir ve uzun vadeli başarı elde edebilirsiniz" şeklinde konuştu.

Haber/ Ali Rıza Cesur

Editör: Ali Rıza Cesur