Akeso YAGİ: 70 Kilometreyi Bulan Menziliyle Isparta'da Stoklar Hızla Tükeniyor! Akeso YAGİ: 70 Kilometreyi Bulan Menziliyle Isparta'da Stoklar Hızla Tükeniyor!

Isparta Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Mehmet Demiralay, Kurban Bayramı dolayısıyla 9 Haziran Pazar günü Erkek Berberleri ve Güzellik Salonlarının, 11 Haziran Salı günü de Bayan Kuaförlerinin açık olacağını açıkladı.

Normalde Pazar günleri kapalı olan erkek berberleri ile güzellik salonlarının 9 Haziran Pazar günü açık olacağını belirten Oda Başkanı Mehmet Demiralay, “Vatandaşlarımızın Bayram öncesi rahatlıkla traşlarını olabilmeleri için odamıza kayıtlı esnaflarımızla ilgili bir karar aldık. Bu doğrultuda 9 Haziran  Pazar günü tüm erkek berberleri ile güzellik salonları vatandaşlarımıza hizmet vermek için açık olacak. Ayrıca normalde Salı günleri kapalı olan Bayan kuaförlerimiz de bayram öncesi 11 Haziran Salı günü açık olacak ve tüm bayan müşterilerimize hizmet vereceklerdir. Ayrıca şimdiden odaya kayıtlı tüm esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın Mübarek Kurban Bayramını da tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi