Isparta’da depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle boşaltılan okullar tehlike arz ediyor. Çevredekiler tarafından hırsızlık ve fuhuş olaylarının gerçekleştiği iddia edilen okullar bir an önce yıkılmayı bekliyor.

Otomobil Kiralamak, Türkiye'de Sıfır Araç Almaktan Daha Uygun Otomobil Kiralamak, Türkiye'de Sıfır Araç Almaktan Daha Uygun

Okulların boş olmasından faydalanan kişilerin, bu alanları suç işlemek amacıyla kullanmaları çevre sakinlerini endişelendiriyor. Vatandaşlar, yetkililere seslenerek, bu duruma bir çözüm bulunmasını ve boşaltılan okulların bir an önce yıkılmasını talep ediyor.

Vatandaşlar; “Yıkılacak okulların biran önce yıkılması gerekmektedir. Okullar boş olduğu için içine giriyorlar, hırsızlık yapmaya çalışıyorlar. Okul bahçeleri ve içinde fuhuş yapılıyor. Madem bu binalar tehlikeliyse, depreme dayanıksızsa, öğrenciler boşaltıldıysa neden yıkılmıyor?” diye tepki gösteriyor.

Vatandaşlar, bu tehlikeli durumun bir an önce çözüme kavuşturulmasını ve boşaltılan okulların güvenlikleri için gerekli adımların atılmasını istiyor.

Ali Rıza Cesur