Isparta, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren iki yabancı futbol takımını ağırlamaya hazırlanıyor. Rusya temsilcisi Baltika FK ile Kuzey Makedonya ekibi GFK Tikves, hazırlık maçında Isparta Atatürk Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.
Bugün saat 18.00'de başlayacak mücadele, yeni sezon öncesi her iki takım için önemli bir hazırlık niteliği taşıyacak. Futbolseverler ise uluslararası karşılaşmayı ücretsiz izleme fırsatı bulacak.
Barida Hotels Isparta'nın ev sahipliğinde ve Foraspor organizasyonuyla düzenlenecek hazırlık maçının, kentte kamp yapan takımların hazırlık sürecine katkı sağlamasının yanı sıra Ispartalı futbolseverlere de keyifli bir futbol akşamı yaşatması bekleniyor.
Organizasyon yetkilileri, tüm vatandaşları Isparta Atatürk Stadyumu'na davet ederek tribünleri doldurmaya ve takımlara destek vermeye çağırdı.
Maç Bilgileri
Karşılaşma: Baltika FK – GFK Tikves
Tarih: 7 Temmuz
Saat: 18.00
Yer: Isparta Atatürk Stadyumu
Giriş: Ücretsiz




