Isparta Emniyet Müdürlüğü tarafından 11 Temmuz 2025 tarihinde, düzensiz göçle mücadele kapsamında il genelinde huzur uygulaması gerçekleştirildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Daire Başkanlığı ile Asayiş Daire Başkanlığı koordinesinde düzenlenen uygulama, Isparta il merkezi ve ilçelerinde eş zamanlı olarak yapıldı.

Saat 00.00 ile 18.00 arasında gerçekleştirilen uygulamada, 35 ayrı noktada 56 polis ekibi görev aldı. Yoğun güvenlik önlemleri altında sürdürülen denetimlerde toplam 4.159 şahıs sorgulandı.

İl Emniyet Müdürlüğü, düzensiz göçle mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceğini vurgularken, halkın huzur ve güvenliğini tehdit eden her türlü yasa dışı girişime karşı mücadelenin aralıksız devam edeceğini belirtti.

Teknik Direktör  Yıldırım bıraktı
Teknik Direktör Yıldırım bıraktı
İçeriği Görüntüle

🚨 Düzensi̇z Göçle Mücadele Huzur Uygulamasi📍 Isparta İl Geneli📅 11.07.2025 00 00 18 00👮 ♂ (2)🚨 Düzensi̇z Göçle Mücadele Huzur Uygulamasi📍 Isparta İl Geneli📅 11.07.2025 00 00 18 00👮 ♂

Muhabir: Özge Çelik