Isparta son zamanların en çirkin yıllarına şahitlik ediyor. Sokaklarda çıplak kızların dolaşması, gece alkollü mekanlarda çıkan kavgaların artması ve sokaklara taşınması yerel halkı tedirgin ediyor.

Isparta'da saatlik apartlarda fuhuşa davet var. Isparta'da yıllardır başıboş süregelen apart çılgınlığı giderek çirkinleşiyor. Sosyal medya ve Google'da açılan ilanlar çok ilginç.

Saatlik kiralanan apart ilanlarında ''gizliliğe önem verilir'', ''ulaşımınız bize ait'' ibareleri fuhuşa müsait anlamına geliyor.

Isparta’da cip ile otomobil çarpıştı Isparta’da cip ile otomobil çarpıştı

EMNİYET DENETİMLERİ ARTIRDI

Isparta Emniyet Müdürlüğü ekipleri konaklama sektörlerine denetimleri artırdı. Apartlar, günü birlik ve saatlik konaklama yaptıran işletmelere ve otellere denetim yapılıyor. Tesislerde odaların ve emniyet kayıtlarının kontrolünü yapan ekipler, şehirdeki olumsuz yaşantıların önlenmesi için tüm çalışmaları yapıyor. Otel yöneticileri yapılan denetim için emniyet ekiplerine teşekkür ederken yapılan çalışmalarda apartların ve saatlik konaklama yaptıran yerlerin ayrıca sık sık denetlenmesini istedi.