Isparta Emniyet Müdürlüğü, şehir merkezi ve ilçelerde vatandaşların huzur ve güvenini sağlamak amacıyla eş zamanlı “Huzur ve Güven Uygulaması” düzenledi.
21 Kasım 2025 günü saat 21.00–23.00 arasında gerçekleştirilen uygulamada, özellikle şehrin yoğun noktaları ve kritik kavşaklar denetlendi. Uygulama noktaları arasında; Toptancılar Sitesi Önü, Böcüzade Üstü – Ali Kaya Parkı Önü, Kesikbaşı – Gökçay Kavşağı, Eski Hastane Kavşağı – Andık Deresi Hediye Un Fabrikası Önü, Kaymakkapı Meydanı, 6 Mart Caddesi, PTT İl Müdürlüğü Önü ve Bozanönü yer aldı. Ayrıca tüm ilçelerde de eş zamanlı denetimler yapıldı.
Emniyet yetkilileri, uygulamanın amacının mevcut huzur ve güven ortamını korumak ve genel asayişi sağlamak olduğunu belirterek, vatandaşların güvenliği için çalışmaların kararlılıkla devam edeceğini ifade etti.





