Isparta’da sondaj kuyusundan Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu çalan şüpheli yapılan titiz çalışmalar sonucu yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüpheli cezaevine teslim edildi.

İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan duyuruda; “Isparta ili Gönen ilçesi Koçtepe köyünde; 12 Aralık 2023 tarihinde müşteki M.U.Ü. isimli şahsa ait sondaj kuyusundan Haberleşme ve Enerji Nakil Kablosu hırsızlığı olayı meydana gelmiştir.

Hırsızlık olayı şüpheli ve şüphelilerini tespit etmek maksadıyla:; Jandarma’nın Dedektifleri olan Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Gönen ilçe J.Klığı Asayiş Timleri ile birlikte yapılan araştırma neticesinde hırsızlık olayını İ.A. isimli şahsın gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Olayı gerçekleştirdiği tespit edilen, İ.A. isimli şüpheli yapılan takip sonucunda saklandığı yerde yakalanmış, çalmış olduğu 800 m. elektrik kablosunu Isparta Merkez ilçe Petek Sanayi bölgesinde 3.500 TL karşılığında hurdacıya sattığı tespit edilmiştir. Çalınan kablolar müşteki M.U.Ü. isimli şahsa teslim edilmiştir.

Yakalanarak adli makamlara sevk edilen şüpheli İ.A. isimli şahıs tutuklanarak Isparta E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edilmiştir.

Isparta İl Jandarma Komutanlığı olarak vatandaşların emniyet ve asayişinin sağlanmasına yönelik çalışmalara aralıksız olarak devam edilmektedir.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur” denildi.

Jandarma Bülten

Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı Nisan Ayında Marketlerde En Çok O Zamlandı