Isparta Yer Altı Çarşı, yalnızca Ispartalıları değil, aynı zamanda çevre illerden gelen vatandaşları da kendine çekmeye devam ediyor. Bu tarihi çarşı, sunduğu uygun fiyatlar ve geniş ürün yelpazesi sayesinde komşu illerden gelen ziyaretçilerin favori alışveriş noktalarından biri haline gelmiş durumda.

Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor Dolar ve Euro'da Hareketlilik Devam Ediyor

Çarşı esnafından Kazın Nenğ, çarşının haftanın perşembe ile pazar günleri arasında açık olduğunu ve bu günlerde özellikle mesai bitimini ardında en yoğun satışların gerçekleştiğini dile getiriyor. Diğer günlerde ise farklı illerde ve şehirlerde dolaşarak en uygun fiyatlı ürünleri bulup getirdiklerini de ekliyor. Nenğ aynı zamanda şunları söylüyor: "Bu çarşı her açıldığında yoğunluk oluşuyor. Pandemi dönemlerinde baya bir sıkıntı çektik. Ancak şimdi eski yoğunluğuna hala devam etmekte. Pandemi sürecinde esnaf olarak zorlu bir dönem atlattık. Ancak şimdi tekrar hareketlenmeye başladığı için toparlanıyoruz. Hele hele hafta sonları Ispartalısı Burdurlusu hangi ilden ararsan birçok vatandaşı burada bulursunuz" şeklinde konuştu.

Burası Neden Kalabalık Sorusuna Bir Vatandaş şöyle cevap verdi

"Şuan kendimize uygun fiyatta ürünler arıyoruz. Burası biraz hesaplı geldi. Ürünlerin kalitesine göre fiyatlar var. Ayrıca çeşitlilik fazla aynı ürünün birçok farklı renginden alıp giyiyorum. Bu yüzden buraya uğrarım. Kalabalık çok fazla ancak burası biraz havasız durumda. Buna bir çare bulmaları gerekir" dedi.

Haber/Nadir Öngören