Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı Burdur – Antalya karayolunda tanker devrildi, yol kapandı

Türkiye’de ikinci el otomobil piyasasında hareketlilik durma noktasına gelmişken, fiyatlar da günden güne düşüyor. Adalet Bakanlığı’nın Yediemin Otoparkı’ndaki 700 bin icralık aracı piyasasından daha ucuza satılığa çıkarmasıyla birlikte, durağan olan ikinci el piyasasının daha da aşağı çekileceği tahmin ediliyor.

İkinci el otomobil piyasasında durum böyleyken Isparta’da “satılık” ilanına konulan otomobillerde durum nasıl?  Isparta’dan ilana konulan en ucuz ve en pahalı ikinci el otomobilleri incelediğimizde, aradaki uçurum dudak uçuklattı.

Isparta lokasyonlu ilana konulan otomobiller arasında en ucuz aracın renoult toros olduğu görüldü. Toros, 83 bin TL’ye alıcı bekliyor. İlimizde satılan ikinci en düşük fiyatlı otomobil ise yine 1992 model olan Skoda forman. Bu aracın da fiyatı 90 bin tl olarak satıcısı tarafından belirlenmiş.

İlimizdeki ‘en ucuz’ satılık arabaların ardından şimdi gelelim zirvenin sahiplerine.

Isparta’daki satılık otomobillerin zirvesinde 4 milyon 650 bin TL fiyat ile alıcı bekleyen Panamera Diesel model  Porsche bulunuyor. 2014 model olan bu aracı yine 2014 model olan 550 xDrive model BMW takip ediyor. En pahalı ikinci araç olan bu aracın fiyatı ise 4 milyon 450 bin TL.

Haber32 – Ali Rıza Cesur