Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Yönetimi, Gül Petek Sanayi Sitesi'nde düzenlenen bir kahvaltı etkinliğinde üyeleriyle bir araya geldi.

ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, oda çalışmaları hakkında bilgi vererek, ticari faaliyetlerini geliştirmek ve karşılaşılan sorunları çözmek amacıyla üyeleriyle sık sık istişare ettiklerini ifade etti. Başkan Çelik, "Bugün Gül Petek Sanayi Sitesi'ndeki esnafımızla buluştuk" dedi.

uye-bulusmasi-4jpeg-173526-20230518

Program, Gül Petek Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı'nın liderliğinde düzenlendi ve ITSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Çelik, Isparta Ticaret Borsası Başkanı Hüdai Şahin, ITSO Başkan Yardımcıları Hüseyin Dede, Şakir Uygun, yönetim kurulu üyeleri ve sanayi esnafı katıldı.

ITSO Başkanı Çelik, üyelere daha iyi hizmet sunmak için çaba gösterdiklerini vurgulayarak, Isparta'yı daha ileri bir seviyeye taşımayı hedeflediklerini belirtti.

Başkan Çelik, üyelerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Göreve geldiğimiz günden beri üyelerimizin yanında olduk, onları sık sık ziyaret ettik. Bugün de Gül Petek Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mehmet Boyacı'nın daveti üzerine sanayi esnafıyla bir araya geldik, sorunlarını ve taleplerini dinledik.

uye-bulusmasi-1jpeg-173525-20230518

Sanayi, turizm ve tarım sektörleri başta olmak üzere birçok alanda Isparta'yı daha ileri bir seviyeye taşımak için gayret gösteriyoruz. Üyelerimizin talep ve isteklerini çok önemsiyoruz, onların sorunlarının çözümü noktasında da gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. Önümüzdeki süreçte başka sektörlerden arkadaşlarımızla da bir araya geleceğiz.” dedi.

uye-bulusmasi-3jpeg-173527-20230518

Başkan Boyacı da ITSO Başkanı Metin Çelik’in her zaman üyelerinin yanında olduğunu belirterek, desteklerinden ötürü teşekkürlerini iletti.  

Kara Para Aklama İddialarıyla Türkiye Gündeminde Kara Para Aklama İddialarıyla Türkiye Gündeminde

İsmail Kılcı - Haber32