IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Dağlı, altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, “IYAŞ Gençlikspor Kulübü olarak, yaklaşık 6 yıldır Isparta’mız  ve yöremiz gençlerine hizmet veriyoruz. İlk meyvelerimizi aldık, bu sezon başında yetişen ve talep gören futbolcularımızdan aşağıda kimlikleri bulunan 10 gencimizi verdik. Önümüzdeki yıllarda, üretici, eğitici, kulüp özelliğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Isparta’da altyapıya en büyük desteği veren ve yetiştirdiği gençleri Türk sporuna kazandıran IYAŞ Gençlikspor Kulübü, çalışmanın karşılığını alıyor. IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Süleyman Dağlı, altyapıya büyük önem verdiklerini belirterek, şunları söyledi:
“Gençlerimiz, geleceğimizdir düşüncesiyle yola çıktık. IYAŞ Gençlikspor Kulübü olarak, yaklaşık 6 yıldır Isparta’mız  ve yöremiz gençlerine hizmet veriyoruz. İlk meyvelerimizi aldık, bu sezon başında yetişen ve talep gören futbolcularımızdan aşağıda kimlikleri bulunan 10 gencimizi verdik.  Önümüzdeki yıllarda, üretici, eğitici, kulüp özelliğimizi sürdüreceğiz. Gençlerimizi başta Ispartaspor’umuz olmak üzere ülkemiz futboluna kazandıracağız.  Dün olduğu gibi, IYAŞ Gençlik ve Spor Kulübü olarak, eğitici, üretici vizyonumuzla Isparta’nın sporun, sporcunun hizmetindeyiz.”
İŞTE O GENÇLER:
Ayberk Nazlı: 2001 doğumlu orta saha Ispartaspor’la profesyonel sözleşme imzaladı.
Semih Doğanay: 2007 doğumlu orta saha Alanyaspor
Mehmet Ozan Ayyıldız: 2004 doğumlu sağ bek-sağ açık Ispartaspor
İhsan Esad Erkan: 2006 doğumlu sol orta saha Emrespor
Mehmet Usku: 2004 doğumlu  stoper Ispartaspor
Aykut Hamdi Tezcan: 2007 doğumlu orta saha Fethiyespor
Berat Tombul: 2005 doğumlu kaleci Ispartaspor
Ali Samed Çırak 2005 doğumlu sol bek Emrespor
Batuhan Erçelik 2006 doğumlu stoper Ispartaspor
Eray Kocagöz: 2004 doğumlu orta saha Ispartaspor
HABER MERKEZİ

Milletvekili Sönmez, Seçim Bölgelerinde Milletvekili Sönmez, Seçim Bölgelerinde