Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünce başlatılan Karate yetenek taramasındaki Sporcular dün akşam saat 17.30’da Işıkkent Kapalı Spor Salonun da 2024 yılı İkinci Dönem karate kuşak sınavında bir üst kuşağa terfi etmek için mücadele veren minik ve yıldız karateciler, taktik ve teknik gösteri ile kata çalışması sonucunda bir üst kuşaklara terfi etmek için ter döktüler.

Programa Çocuklarının kuşak sınavı heyecanına ortak olmak için salona gelen aileler sınav sırasında çocuklarına destek verdiler.

Kuşak Terfi Sınav Komisyonunda 3. Kademe Karate Milli Takım Antrenörü Harun ERTÖREN, 2. Kademe Karate Antrenörü Ferhat AKYÜREKLİ, Atabey Halk Eğitim Müdürü Hüsrev BÜYÜKDOĞAÇ görev aldı.

Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi Hibrit Araçlara ÖTV İndirimi Getirildi

Saygı duruşu ve İstiklal marşımızın okunmasının ardından açılış konuşmasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Karate 3. Kademe Milli Takım Antrenörü Harun ERTÖREN programda emeği geçenlere teşekkür etti.

Yapılan sınavda başarı gösteren öğrenciler bir üst kuşağa terfi ettiler. Sporcuların kuşaklarını sınav komisyonunda bulunan antrenörler taktı.

Kaynak: Haber Merkezi