İlçeye yeni kaynaklar kazandırmak amacıyla siyasi ve bürokratik çevrelerle sık sık bir araya gelen Başkan Kodal, bugün de önemli bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Kodal, Isparta Milletvekili Osman Zabun ile birlikte Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Zekeriya Kaya’yı makamında ziyaret etti.

Isparta'da Nöbetçi Eczaneler ( 13 Mayıs 2026 Çarşamba )
Isparta'da Nöbetçi Eczaneler ( 13 Mayıs 2026 Çarşamba )
İçeriği Görüntüle

Görüşmede Yalvaç Belediyesi’nin finansal ihtiyaçları ve devam eden projelere ilişkin taleplerin ele alındığı, görüşmenin olumlu geçtiği öğrenildi.

Ziyaretin ardından açıklama yapan Başkan Kodal, “Hazine ve Maliye Bakan Yardımcımız Sayın Zekeriya Kaya’yı, Isparta Milletvekilimiz Sayın Osman Zabun ile birlikte ziyaret ettik. Nazik kabulleri, samimi ilgileri ve destekleri dolayısıyla kendilerine teşekkür ediyoruz. Durmadan, yorulmadan; ilk günkü heyecan ve azimle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Başkan Kodal’ın Ankara temaslarını önümüzdeki süreçte de sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi