Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı Altın piyasasında önemli gelişmeler… Uzmanlardan tarih uyarısı

Kök hücre tedavileri her ne kadar daha çok ortopedik alanlarda kullanılsa da tedavi süreci ve tamamlanma aşaması dizlerdeki kireçlenme nedeniyle oluşan eklem hasarlarını tam olarak düzeltemez. Fakat hastalığın 4. Evre gibi artık tedavinin hiçbir faydasının olmayacağı bir evreye gelmesini durdurabilir ya da yavaşlatabilir. Çünkü bu evreden sonra tamamen hasar görmüş kıkırdak için protezden başka çare yoktur. Diz kireçlenmelerinde uygulanan dize kök hücre tedavisi bu yüzden 4. Evreye geçmeden uygulanması gereken bir tedavidir. Kök hücrelerin kendini yenileyebilme ve her dokuya eşleşme özelliği sayesinde tedavi sürecinde sabır olduğu kadar güçlü kalabilmek de önemlidir. 

Kök Hücre Maliyeti Ne Kadar? 

Kök hücre tedavileri hastaların kendi doku ve hücrelerinden elde edilen kolajen ve elastin gibi birleştirici ve yapıcı özelliği de bulunan elde edilip çoğaltılması ile yenileyici bir tedavi şeklidir. Kök hücre maliyetlerinde tedavi süreçleri kişiye özel uygulandığından fiyatlar da değişkenlik gösterir. Ayrıca diz ve diz kapağı gibi kök hücre tedavilerinde menisküs kök hücre tedavisi daha rahat bir şekilde uygulanır. Ortocell kök hücre tedavi merkezlerinde fiyatlar kişiye özel olarak belirlenir. Birçok kök hücre tedavisi ile birlikte en çok talep gören kök hücre ile kireçlenme tedavisi muayene sonuçlarında ihtiyaçlara göre belirlenir. Ortocell kök hücre tedavi merkezi işini oldukça dikkatli ve özenli bir şekilde yerine getirmektedir.