Isparta’da köylerin ulaşım ve altyapı ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik kilit parke taşı çalışmaları devam ediyor. İl genelinde farklı ilçelere bağlı köylerde yürütülen çalışmalarla yollar yenileniyor ve mevcut yollardaki bozulmalar gideriliyor.

Sütçüler ilçesinde 30 köyde kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirilirken, Aksu ilçesine bağlı 13 köyde de çalışmalar tamamlandı.

Eğirdir ilçesine bağlı Barla Köyü’nde de kilit parke taşı çalışmaları yürütüldü.

Keçiborlu ilçesinde ise Çukurören, Gülköy, Kavak, Kuyucak, Saracık ve Yeşilyurt köylerinde çöken yollar kilit parke taşı kullanılarak onarılıyor. Aydoğmuş Köyü’nde ise yeni kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirildi.

Gölün Ortasında Yürüdü! Eğirdir Gölü’nde Şaşırtan Görüntü
Gölün Ortasında Yürüdü! Eğirdir Gölü’nde Şaşırtan Görüntü
İçeriği Görüntüle

Köylerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların Köylere Hizmet Götürme Birlikleri tarafından yürütüldüğü, uygulamaların kontrol ve onay süreçlerinin ise Isparta İl Özel İdaresi tarafından sürdürüldüğü bildirildi.

Kk-17

Muhabir: Emel Çolak