Anadolu'yu gezerek vatandaşlara gıdadan, sağlık ürünlerine, ev eşyalarından giyeceğe kadar yeni ve 2'nci el eşya ulaştıran LÖSEV'in Tırı Isparta’ya geldi. LÖSEV Sosyal Hizmet Uzmanı Elif Kahraman; “Bu Tır’ımızla il il dolaşarak ailelerimize illerinde yardım dağıtıyoruz” dedi. 
 
Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) “Tır Dolusu LÖSEV Yardımı Projesi” kapsamında Anadolu’nun çeşitli illerini ziyaret eden LÖSEV Tır’ının, dünkü durağı Isparta oldu. Valilik Önü Cumhuriyet Meydanında konuşlanan Tır’a gelen kurumun tespit ettiği 35 vatandaş, kurulan stanttan ihtiyaç duydukları ürünlerden ücretsiz olarak aldılar.  
 
KAHRAMAN; “ANADOLUYU DOLAŞARAK YARDIMLARIRIMIZ ULAŞTIRIYORUZ” 
 
Isparta’ya Afyonkarahisar ilinden geldiklerini ve buradan da önce Konya’ya ve ardından Ankara’ya gideceklerini ifade eden Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) Tır’ı Sosyal Hizmet Uzmanı Elif Kahraman ve LÖSEV Gönüllüsü Deniz Çetin konu ile ilgili olarakyaptıkları açıklamada; “Vakfımız genel merkezi tarafından başlatılan bu proje kapsamında Türkiye’nin dört bir yanında ihtiyacı olan lösemili ailelere Tır vesilesi ile yardımlarımızı ulaştırıyoruz. 
 
“AİLELERİMİZ İHTİYAÇLARI OLAN HER ŞEYİ GÖNÜLLERİNCE SEÇEBİLMEKTEDİR” 
 
Anadolu yollarında, köylere kadar ulaşmanın ve oradaki lösemili ve kanserli yavrularımızı güldürmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tır’ımızda gıda, tekstil, kırtasiye, oyuncak, temizlik malzemesi, mobilya ve beyaz eşya yardımlarımız LÖSEV’e kayıtlı lösemili çocuklarımız ve aileleri için hazır bulunmaktadır. Ailelerimiz, yardımlarımızı ihtiyaçlarına göre gönüllerince seçerek alabilecek olmanın mutluluğunu yaşamaktadırlar. Bu kasamda 5 Mart Salı günü yani bugün 09.00 17.00 saatleri arasında Isparta’da yaşayan lösemili ailelerimizle buluşmak için burada yani Cumhuriyet Meydanındayız” dediler. 
 
LÖSEV Tır’ı Sosyal Hizmet Uzmanı Elif Kahraman, Isparta’dan sonra Konya’ya gideceklerini ve oradan da Ankara’ya döneceklerini belirterek, LÖSEV'e bağış yolu ile gelen ve bir evin ihtiyacı olan ürünleri bu Tırla vatandaşlara ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.