14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili seçimleri için çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, kurum ziyaretlerine devam ediyor. 

Seçim çalışmalarına hız veren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Isparta Milletvekili Adayı Selim Öncel, meslektaşlarıyla bir araya geldi. Eğitim camiasının adayı Final Okullarının Kurucu Temsilcisi Selim Öncel, Mustafa Kaçıkoç Anadolu Lisesi, Kültür Koleji ve Rota Koleji’ni ziyaret etti. Okul Müdürleri, Kurucuları ve öğretmenleriyle buluşan Milletvekili Adayı Selim Öncel’e eğitim camiasından büyük destek var.

Projeleriyle ve sahadaki çalışmalarıyla dikkat çeken Milletvekili Öncel, yoğun tempoda devam eden çalışmalarda meslektaşlarının sorunlarına kulak vermeyi ihmal etmiyor.

“ISPARTA TÜRKİYE’NİN IŞIĞI OLACAK”

Isparta'da Bugün Açık Olan Nöbetçi Eczaneler Isparta'da Bugün Açık Olan Nöbetçi Eczaneler

MHP Milletvekili Adayı Selim Öncel, “Isparta'yı diğer yerlerden ayıran özelliği eğitimdir. Bu potansiyel ve altyapı kentimizde var. Çok değerli eğitimcilerimiz var. Isparta Türkiye'nin ışığı olacak. Bizde bu misyona hizmet edeceğiz. Eğitim camiasının yüklediği sorumlulukla onların sesi olacağım” dedi.

SELİM ONCEL EGITIM-3SELİM ONCEL EGITIM-2SELİM ONCEL EGITIM-1