Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifini ziyaret etti.

Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı Isparta'da Alkollü Sürücüler Denetimlerde Yakalandı

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret etti. Ziyaretle ilgili konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez, “misafirperverliklerinden dolayı Boyacı ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Ispartamızın ve sanayimizin sorunlarını konuştuk. Sanayimizde yapılacak çalışmalar hakkında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Gerçekleşen ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Milletvekili Hasan Basri Sönmez’e çok teşekkür ettiklerini söyleyen Gül Küçük Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkanı Mehmet Boyacı, “bizleri makamımızda ziyaretleri yönetim olarak bizleri çok mutlu etmiştir. Esnaflarımızın taleplerini sayın vekilimize ilettik. Kendileri sağ olsun yardımcı olacaklarını esnaflarımız için ne gerekiyorsa yapacaklarını söyledi. Sayın vekilimize sanayimizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdik.

Sanayimizde faaliyet gösteren ve sanayimizin bundan sonraki çalışmalarında etkin rol oynayacak olan Gül Petek Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği hakkında ve faaliyet alanları noktasında sayın vekilimize bilgiler verdik. Derneğimizin Başkanı Mevlüt Turan’ın önderliğinde sanayimizde hızlı bir şekilde çalışmalarda faaliyet göstereceğini söyledik. Sayın vekilimiz de derneğin çalışmalarını destekleyeceklerini, kooperatif ve derneğin her zaman yanında olduğunu belirterek, ‘Bir telefon kadar yakınınızdayım’ dedi.” ifadelerine yer verdi.

Haber32 – Özge Kılınç